Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Ako pripraviť perfektnú praženicu

25.12.2013 | 0 komentárov
Ako pripraviť perfektnú praženicu

Už nemusíte chodiť do reštaurácie na perfektnú praženicu, teraz si ju s našou pomocou môžete pripraviť aj vy doma.

 

Predtým, ako začnete variť, budete potrebovať správny pomer mlieka, alebo smotany do vajec. Aby ste zabránili suchej a pripálenej praženici, nerozpáľte panvicu. Zmes udržujte v pohybe až, kým sa nezačnú robiť hrudky. Potom vypnite platničku a miešajte 1 minútu. Načasovanie je všetko.

Krok 1

Použite vidličku na vymiešanie 8 vajec s 1/3 šálky mlieka, alebo smotany v miske. Použite pomer 2 lyžičky tekutiny na každé 1 vajce - zabraňuje to vytekaniu a prebytočnej vlhkosti.

Krok 2

Zohrejte 10 g masla na panvici na strednom plameni.Pridajte vaječnú zmes, ktorú ste vymiešali v 1 kroku. Miešajte drevenou varechou z vonkado stredu - to drží vajcia našuchorené a ľahké.

Krok 3

Varíte 2 minúty. Potom panvicu dáte preč z ohňa a len premiešate. Po vyklopení praženice na tanier, môžete praženicu podávať so syrom, kôprom, alebo s mascarpone.

Pre štýlové raňajky priamo z prestížnej reštaurácie doporučujeme podávať s údeným lososom, dusenými hubami s plátkami avokáda, alebo so sušenými paradajkami a šunkou.

Recepty na chutné vajíčka:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapečené vajíčka
   Zapečené vajíčka
   Objavte nový zdravý spôsob ako pripraviť zdravé raňajky pre vašu rodinu.
   
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miešané vajíčka s lososom a špenátom
   Miešané vajíčka s lososom a špenátom
   Ako lepšie začať deň, ak nie s raňajkami. Raňajky z miešaných vajíčok s plátkom lososa.
   
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Komentáre