Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Broskyňovo-jogurtová torta

Chutná, osviežujúca torta stvorená priam na leto. :)
4.25 4
Broskyňovo-jogurtová torta

Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)

Hodnotenie autora
4 lyžičky
1
hodnotenie

Komentáre k “Broskyňovo-jogurtová torta”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Broskyňovo-jogurtová torta

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   8

Korpus
45 g Žĺtok 3 ks
100 g Kryštálový cukor
5 g Vanilkový cukor 1 ks
75 g Polohrubá múka
1 ČL Prášok do pečiva
20 g Kakao
1 PL Voda
90 g Vaječný bielok 3 ks
Plnka
400 g Jogurt biely
3 PL Citrónová šťava
50 g Práškový cukor
40 g Želatína 4 plátky
250 ml Smotana na šľahanie
100 g Broskyňa 2 ks

Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)

20 min príprava 30 min varenie nízka obtiažnosť
2226 videní 0 komentárov
Hodnotenie
4.25 lyžičky
4
hodnotenia
Postup receptu:
1

V miske si vymiešame vanilkový a kryštálový cukor so žĺtkami dopenista. Potom pridáme lyžicu vody. Ďalej si vymiešame múku s práškom do pečiva a kakaom.

2

Teraz si vyšľaháme sneh z bielkov a postupne pridávame do žĺtkového krému. Na dno tortovej formy si dáme papier na pečenie a vylejeme pripravené cesto.

3

Pečieme v rúre na 170°C asi 30 minút. Upečený vychladnutý korpus prerežeme na polovice. Teraz si pripravíme plnku. Takže plátky želatíny necháme zmäknúť v studenej vode.

4

Potom rozpustíme v malom množstve horúcej vody. Zmiešame si jogurt s cukrom a citrónovou šťavou a pomaly pridávame do rozpustenej želatíny. Nakoniec primiešame vyšľahanú smotanu.

5

Naukladáme si na polovicu tortového korpusu broskyne a nalejeme na ne polovicu jogurtovej plnky. Prikryjeme druhým plátom korpusu, naukladáme broskyne a natrieme zvyšnú časť plnky.

6

Hotovú tortu uhladíme nech je pekná a posypeme nastrúhanou čokoládou. Trotu necháme štyri hodiny v chladničke vychladnúť. Vychladnutú tortu môžeme krájať a podávať. Dobrú chuť.

Posledných 5 hodnotení:
michaela
5 Januára 2015
4/5 4 lyžičky
Chef
2 Januára 2015
4/5 4 lyžičky
Julka
31 Decembra 2014
5/5 5 lyžičiek
Dominik14
30 Decembra 2014
4/5 4 lyžičky
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 8
Kalórií: 317

Hodnota jednej porcie
Tuk: 13 g
Sacharidy: 38 g
Bielkoviny: 8 g