Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Broskyňový koláč

Výborný, veľmi obľúbený koláč. Určite stojí za to. :)
4 4
Broskyňový koláč

Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)

Hodnotenie autora
4 lyžičky
1
hodnotenie

Komentáre k “Broskyňový koláč”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Broskyňový koláč

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   30

Cesto
350 g Hladká múka
180 g Kryštálový cukor
100 g Surové vajce 2 ks
250 g Hera
Plnka
1 g Broskyňa očistené, odkôstkované
500 g Kompót broskyňový
3 PL Kryštálový cukor
800 ml Voda podľa potreby
280 g Puding vanilkový 2 ks
Poleva
200 g Surové vajce 4 ks
130 g Práškový cukor
100 g Smotana kyslá 12 % tuku malá

Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)

30 min príprava 45 min varenie nízka obtiažnosť
3574 videní 0 komentárov
Hodnotenie
4 lyžičky
4
hodnotenia
Postup receptu:
1

Pripravíme si broskyne, ktoré ošúpeme a nakrájame na štvrtinky. Často odoberieme a uvaríme z nich kompót na šťavu na plnku. Do toho dáme 3 lyžice cukru.

2

Potom šťavu doplníme vodou aby sme mali zhruba 800 ml šťavy. Pridáme pudingové prášky a uvaríme z nich puding.

3

Vypracujeme si cesto z múky, cukru, tuku a vajec. Cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu a prenesieme ho naň. Na cesto poukladáme rozkrájané broskyne. Teraz broskyne polejeme pudingom.

4

V miske si vymiešame žĺtka a cukor. Pridáme kyslú smotanu a vymiešame. Z bielkov si vyšľaháme tuhý sneh a potom ho vmiešame do žĺtkovej zmesi.

5

Koláč dáme piecť asi na 30 minút na 180°C. Pripravenú polevu nanesieme na rozpečený koláč a ďalej necháme piecť ešte asi na 15 minút. Necháme vychladnúť a môžeme krájať.

Posledných 5 hodnotení:
michaela
5 Januára 2015
4/5 4 lyžičky
Chef
2 Januára 2015
4/5 4 lyžičky
Julka
31 Decembra 2014
4/5 4 lyžičky
Dominik14
30 Decembra 2014
4/5 4 lyžičky
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 30
Kalórií: 319

Hodnota jednej porcie
Tuk: 21 g
Sacharidy: 29 g
Bielkoviny: 7 g