Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Hokkaido pomazánka

Konečne v obchode vytŕčajú oranžové hokkaido tekvice. Jedlá z nej sú veľmi chutné.
Hokkaido pomazánka

Autor receptu
michaela (46 receptov)

Hodnotenie autora
5 lyžičiek
2
hodnotenia

Komentáre k “Hokkaido pomazánka”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Hokkaido pomazánka

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   4

600 g Tekvica Hokkaido
1 g Morská soľ podľa chuti
4 g Cesnak podľa chuti cca 3 strúčiky
1 g Oregano štipka oregana
1 PL Citrónová šťava podľa chuti, nemusí byť
1 g Čierne korenie podľa chuti
2 g Petržlenová vňať
2 PL Slnečnicový olej
3 PL Smotana kyslá pochúťková 14 % podľa konzistencie

Autor receptu
michaela (46 receptov)

15 min príprava 30 min varenie nízka obtiažnosť
1740 videní 0 komentárov
Hodnotenie
0 lyžičiek
0
hodnotení
Postup receptu:
1

Ako prvé si predhrejeme rúru na 200°C. Nachystáme si plech a vystelieme ho papierom na pečenie.

2

Umyjeme si tekvicu, prekrojíme a vydlabeme dužinu s jadierkami. Polky tekvice pokrájame na kocky, dáme ich na plech a polejeme olejom.

3

Po 10 minútach vyberieme, otočíme na druhú stranu, pridáme ku nej strúčiky cesnaku a šupneme naspäť do rúry na cca 10 minút.

4

Upečené hodíme do mixéru a rozmixujeme ponorným mixérom do želanej konzistencie. Po dokončení okoreníme, osolíme, pridáme petržlenovú vňať a oregano.

5

Pre krémovejšiu chuť môžeme pridať smotanu. Ak vám stále niečo chýba skúste lyžičku citrónovej šťavy. Najlepšie chutí vychladnutá.

Posledných 5 hodnotení:
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 4
Kalórií: 136

Hodnota jednej porcie
Tuk: 9 g
Sacharidy: 14 g
Bielkoviny: 3 g