Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Marinovaná jahňacina

Chutné jahňacie mäsko v mätovej kôrke.
5 4
Marinovaná jahňacina

Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)

Hodnotenie autora
4 lyžičky
1
hodnotenie

Komentáre k “Marinovaná jahňacina ”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Marinovaná jahňacina

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   4

600 g Jahňacie mäso
2 PL Horčica
10 g Mäta kučeravá 1 vetvička
300 g Strúhanka
1 g Soľ
1 g Čierne korenie
2 PL Olivový olej

Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)

20 min príprava 45 min varenie nízka obtiažnosť
1988 videní 0 komentárov
Hodnotenie
5 lyžičiek
4
hodnotenia
Postup receptu:
1

Rozpálime si panvicu a opečieme mäso so soľou a korením.

2

Z mäty, horčice a oleja si pripravíme pastu a natrieme s ňou mäso a odložíme ho na 6 hodín do chladničky.

3

Trocha mäty vymixujeme a pridáme do strúhanky. Natreté mäsko obalíme v mätovej strúhanke a pečieme v rúre na 140°C asi 45 minút. Dobrú chuť.

Posledných 5 hodnotení:
michaela
5 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Julka
2 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Chef
2 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Dominik14
30 Decembra 2014
5/5 5 lyžičiek
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 4
Kalórií: 622

Hodnota jednej porcie
Tuk: 29 g
Sacharidy: 59 g
Bielkoviny: 28 g