Marinovaná jahňacina
Doba varenia: 45 minút
Počet porcií: 4 porcie
Ingrediencie
- 600 g Jahňacie mäso
- 2 PL Horčica
- 10 g Mäta kučeravá
- 300 g Strúhanka
- 1 g Soľ
- 1 g Čierne korenie
- 2 PL Olivový olej
Postup receptu
- Rozpálime si panvicu a opečieme mäso so soľou a korením.
- Z mäty, horčice a oleja si pripravíme pastu a natrieme s ňou mäso a odložíme ho na 6 hodín do chladničky.
- Trocha mäty vymixujeme a pridáme do strúhanky. Natreté mäsko obalíme v mätovej strúhanke a pečieme v rúre na 140°C asi 45 minút. Dobrú chuť.
Počet porcií: 4
Kalórií: 622
Hodnota jednej porcie |
---|
Tuk: 29 g |
Sacharidy: 59 g |
Bielkoviny: 28 g |
Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.
Marinovaná jahňacina
Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)
20 min príprava | 45 min varenie | nízka obtiažnosť |
2129 videní | 0 komentárov |
Rozpálime si panvicu a opečieme mäso so soľou a korením.
Z mäty, horčice a oleja si pripravíme pastu a natrieme s ňou mäso a odložíme ho na 6 hodín do chladničky.
Trocha mäty vymixujeme a pridáme do strúhanky. Natreté mäsko obalíme v mätovej strúhanke a pečieme v rúre na 140°C asi 45 minút. Dobrú chuť.
Počet porcií: 4
Kalórií: 622
Hodnota jednej porcie |
---|
Tuk: 29 g |
Sacharidy: 59 g |
Bielkoviny: 28 g |