Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Panenka s hubami

Vyniakjúci recept určite prekvapí vašu rodinku.
4.75 4
Panenka s hubami

Autor receptu
Julka (223 receptov)

Hodnotenie autora
5 lyžičiek
2
hodnotenia

Komentáre k “Panenka s hubami”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Panenka s hubami

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   4

600 g Bravčové mäso filé z panenky
100 g Judášovo ucho (huby)
80 g Gaštany pražené predvarené
1 PL Strúhanka
50 g Cibuľa
300 g Ružičkový kel
50 g Maslo čerstvé
100 ml Portské víno
300 g Cestoviny celozrnné
150 g Maslo čerstvé
1 PL Olivový olej
1 g Čierne korenie mleté
5 g Petržlenová vňať
10 g Šalvia

Autor receptu
Julka (223 receptov)

30 min príprava 15 min varenie vysoká obtiažnosť
2273 videní 0 komentárov
Hodnotenie
4.75 lyžičky
4
hodnotenia
Postup receptu:
1

Filé si očistíme od blán, chvíľku ich pražíme na olivovom oleji, osolíme a okoreníme. Na masle si opečieme najemno nakrájanú cibuľku a pokrájané huby.

2

Krátko mixujeme s gaštanmi, osolíme, okoreníme, pridáme vňať a strúahnku. Teraz si pobrušnicu namočíme do studenej vody, vyberieme, osušíme a dáme na dosku.

3

Na ňu dáme huby, bravčové filé, na ktoré naukladáme lístky šalvie, prikryjeme druhou polovicou húb a zrolujeme do pobrušnice. Pečieme v rúre asi na 165°C po dobu 15 minút.

4

Do výpeku dáme víno, povaríme a pridáme maslo. Teraz si ružičkový kel troška povaríme v osolenej vode a hneď schladíme v studenej vode. Cestoviny uvaríme v osolenej vode.

5

Uvarené cestoviny dáme na tanier, pokvapkáme olivovým olejom. Na ne potom dáme podusený kel a nakrájané filé. Dobrú chuť. :)

Posledných 5 hodnotení:
michaela
5 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Chef
2 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Julka
31 Decembra 2014
4/5 4 lyžičky
Dominik14
30 Decembra 2014
5/5 5 lyžičiek
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 4
Kalórií: 1 407

Hodnota jednej porcie
Tuk: 90 g
Sacharidy: 82 g
Bielkoviny: 62 g