Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Pikantné mäsové hrudky

Chutné predjedlo pre každú návštevu.
5 4
Pikantné mäsové hrudky

Autor receptu
michaela (46 receptov)

Hodnotenie autora
5 lyžičiek
2
hodnotenia

Komentáre k “Pikantné mäsové hrudky”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Pikantné mäsové hrudky

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   4

500 g Mleté hovädzie mäso
3 PL Strúhanka
80 g Surové vajce 1 vajce
1 PL Slnečnicový olej
1 ČL Morská soľ
3 g Čierne korenie 1/2 ČL
Na plnky
2 PL Gouda syr strúhaný odležaný syr
2 PL Strúhanka
2 PL Petržlenová vňať
1 dl Mlieko s 2 % tuku
125 g Niva
150 g Gouda syr
50 g Slanina plátky slaniny

Autor receptu
michaela (46 receptov)

30 min príprava 15 min varenie nízka obtiažnosť
2398 videní 0 komentárov
Hodnotenie
5 lyžičiek
4
hodnotenia
Postup receptu:
1

Mäso zmiešame so strúhankou, vajcom, 1 PL oleja, ochutíme soľou, korením a worcesterskou omáčkou.

2

Pomiešame syr gouda, pridáme strúhanku, vňat, mlieko, z hmoty vytvarujeme guľky ako gaštan a obalíme ich mäsovou hmotou. Plesňový syr nakrájame na kocky, ktoré obalíme mäsovou hmotou.

3

Podobne syr gouda pokrájame na kocky, pomiešame s mletým mäsom, pred pečením každú guľku obalíme tenkým plátkom slaniny a prepichujeme špáradlom.

4

Guľky pečieme do zlatohneda v tuku za stáleho obracania, aby nestratili tvar. Podávame zastudena.

Posledných 5 hodnotení:
michaela
5 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Chef
2 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Julka
31 Decembra 2014
5/5 5 lyžičiek
Dominik14
30 Decembra 2014
5/5 5 lyžičiek
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 4
Kalórií: 916

Hodnota jednej porcie
Tuk: 72 g
Sacharidy: 19 g
Bielkoviny: 47 g