Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Rebarborový koláč

Rýchly, jednoduchý a veľmi chutný koláč.
4 4
Rebarborový koláč

Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)

Hodnotenie autora
4 lyžičky
1
hodnotenie

Komentáre k “Rebarborový koláč”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Rebarborový koláč

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   8

500 g Rebarbora
60 g Kryštálový cukor TRSTINOVÝ
185 g Maslo čerstvé
180 g Kryštálový cukor
150 g Surové vajce 3 ks
180 g Polohrubá múka
1 ČL Kypriaci prášok
1 ČL Soľ
1 PL Polotučné mlieko

Autor receptu
Dominik14 (71 receptov)

20 min príprava 30 min varenie nízka obtiažnosť
1925 videní 0 komentárov
Hodnotenie
4 lyžičky
4
hodnotenia
Postup receptu:
1

V hrnci si rozpustíme trstinový cukor v 60 g masla a rozotrieme po dne tortovej formy. Teraz si ošúpeme a nakrájame rebarboru a poukladáme ju na karamel.

2

V miske si vyšľaháme kryštálový cukor so zvyškom zmäknutého masla, pridáme vajcia, múku s kypriacim práškom a soľou. Nakoniec pridáme lyžicu mlieka. Dobre premiešame.

3

Vymiešanú zmes rozotrieme na rebarboru. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 30 minút. Necháme 20 minút vychladnúť vo forme a potom preklopíme na veľký tanier.

Posledných 5 hodnotení:
michaela
5 Januára 2015
4/5 4 lyžičky
Chef
2 Januára 2015
4/5 4 lyžičky
Julka
31 Decembra 2014
4/5 4 lyžičky
Dominik14
30 Decembra 2014
4/5 4 lyžičky
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 8
Kalórií: 434

Hodnota jednej porcie
Tuk: 24 g
Sacharidy: 48 g
Bielkoviny: 7 g