Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Rezne zo sviečkovej

Vynikajúce hovädzie mäso, ktoré vás určite nesklame.
5 4
Rezne zo sviečkovej

Autor receptu
Julka (223 receptov)

Hodnotenie autora
5 lyžičiek
2
hodnotenia

Komentáre k “Rezne zo sviečkovej”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Rezne zo sviečkovej

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   4

60 g Slanina 12 ks plátky
120 g Hovädzia sviečková 12 ks
100 g Maslo čerstvé
Omáčka
1 hrnček Biele víno 1/2 šálky
2 PL Červený vinný ocot
1 PL Šalotka
1 g Čierne korenie mleté
20 g Estragón 2 vetvičky
45 g Žĺtok 3 ks
1 hrnček Maslo čerstvé 3/4 hrnčeka
1 g Soľ

Autor receptu
Julka (223 receptov)

25 min príprava 8 min varenie stredná obtiažnosť
1839 videní 0 komentárov
Hodnotenie
5 lyžičiek
4
hodnotenia
Postup receptu:
1

Ako prvé si pripravíme omáčku. Zmiešame si víno, ocot, šalotku, korenie, estragón, tymian, petržlenovú vňať a toto všetko varíme vo vodnom kúpeli, až kým sa zmes nevyparí na polovicu.

2

Potom necháme zmes vychladnúť. Teraz zmes dáme znova na mierny oheň a primiešame žĺtka s rozpusteným maslom. Nakoniec omáčku ochutíme soľou a korením.

3

Omáčku udržiavame teplú až kým sa nebude podávať. Teraz si slaninou obalíme sviečkové medailónoky a opečieme ich na panvici s maslom asi 5 minút z každej strany.

4

Hotové medailóniky podávame s omáčkou. Dobrú chuť.

Posledných 5 hodnotení:
michaela
5 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Chef
2 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Julka
31 Decembra 2014
5/5 5 lyžičiek
Dominik14
30 Decembra 2014
5/5 5 lyžičiek
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 4
Kalórií: 610

Hodnota jednej porcie
Tuk: 51 g
Sacharidy: 15 g
Bielkoviny: 17 g