Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Zapekaný baklažán

Vynikajúce zapekané baklažány s mozarellou.
4.25 4
Zapekaný baklažán

Autor receptu
Julka (223 receptov)

Hodnotenie autora
5 lyžičiek
2
hodnotenia

Komentáre k “Zapekaný baklažán”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Zapekaný baklažán

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   4

50 g Baklažán 1 ks
300 g Mozzarela plnotučná
200 g Surové vajce 4 ks
1 g Soľ
1 g Čierne korenie mleté
3 PL Olivový olej
400 g Paradajka v náleve

Autor receptu
Julka (223 receptov)

15 min príprava 20 min varenie nízka obtiažnosť
2054 videní 0 komentárov
Hodnotenie
4.25 lyžičky
4
hodnotenia
Postup receptu:
1

Nakrájame si baklažán na kolieska, osolíme a osušíme papierovým obrúskom, aby nám prebytočná voda išla preč.

2

Nakrájané kolieska si vložíme do rozšľahaného vajíčka a fritujeme. Potom striedavo ukladáme baklažán, paradajky a mozzarellu. Urobíme také 3 vrstvy a zapekáme v rŕe na 200°C 8 minút.

3

Nakoniec môžeme baklažán preliať omáčkou z paradajok, ktorú dochutíme cukrom, citrónom a maslom.

Posledných 5 hodnotení:
michaela
5 Januára 2015
4/5 4 lyžičky
Chef
2 Januára 2015
5/5 5 lyžičiek
Julka
31 Decembra 2014
4/5 4 lyžičky
Dominik14
30 Decembra 2014
4/5 4 lyžičky
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 4
Kalórií: 481

Hodnota jednej porcie
Tuk: 38 g
Sacharidy: 7 g
Bielkoviny: 28 g