Prihlásenie užívateľa
Prihlasovacie údaje:
  | Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
Vyplňte e-mail:
Registrácia bola úspešná

Ďakujeme! Úspešne ste sa zaregistrovali na portáli Ochutnaj.sk.

Nové heslo odoslané

Na Vašu e-mailovú adresu Vám bolo zaslané nové heslo.

Nepodarilo sa prihlásiť

Zadané meno alebo heslo bolo nesprávne.

Užívateľ nie je prihlásený.

Aby ste mohli hlasovať musíte byť prihlásený.

NESPRÁVNE ZADANÁ INGREDIENCIA

Nasledovné ingrediencie z Vášho receptu nie sú v našej databáze:

Prosím používajte ingrediencie z našej databázy. Ak ste ingrediencie v našej databáze nenašli kliknite na tlačítko odoslať. My ingrediencie doplníme a recept Vám v čo najkratšom čase zverejníme.

Registrácia nového užívateľa - prvý krok
* Informácie potrebné na vyplnenie
Prihlasovacie údaje:
*
*
*
*
Registrácia na portáli Ochutnaj.sk je zdarma. Vaše údaje nezneužívame a na Váš email nezasielame spam.
Podmienky používania portálu Ochutnaj.sk:
1.a - Všetky osobné údaje vyplnené pri registrácií budú využívané pre našu potrebu (Najmä kontaktovanie výhercu súťaže) a pre potrebu konkrétnej donáškovej služby na základne Vašej online objednávky. Vaše osobné údaje nebudú poskytované tretím stranám a osobám.
1.b - Registráciou súhlasíte s uverejnením Vášho užívateľského mena, pohlavia a záľub v profile na portáli Ochutnaj.sk a portáli Podlachuti.sk.
1.c - Pre registráciu je potrebne uvádzať pravdivé informácie (meno, priezvisko, adresa bydliska, PSČ, mesto, telefónne číslo, e-mailová adresa) pre správnosť doručenia objednávky a pre správne a rýchle vyhodnotenie súťaže.
1.d - Vykonaná a potvrdená objednávka je záväzná a prípadná vzniknutá škoda pri zadaní nepravdivých údajov bude riešená podľa platných zákonov Slovenskej republiky.
 

Zapekaný karfiol

Nemáte práve chuť na mäsko? Tak si pripravte tento vynikajúci karfiol.
Zapekaný karfiol

Autor receptu
Zuzana (90 receptov)

Hodnotenie autora
5 lyžičiek
1
hodnotenie

Komentáre k “Zapekaný karfiol”

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.

Zapekaný karfiol

Ingrediencie:

Ingrediencie pre tento recept:   Počet porcií:   1

50 g Karfiol 1 ks
1 PL Maslo čerstvé
1 PL Strúhanka

Autor receptu
Zuzana (90 receptov)

10 min príprava 15 min varenie nízka obtiažnosť
5729 videní 0 komentárov
Hodnotenie
0 lyžičiek
0
hodnotení
Postup receptu:
1

Najskôr si karfiol uvaríme v celku v osolenej vode. A varíme ho kým sa nám do neho nezapichne vidlička ľahko. Potom ho vyberieme a necháme stiecť, ak chcete naplnť syrom a pod.

2

Maslo necháme roztopiť a polejeme karfiol. Nakoniec ho posypeme strúhankou a dáme piecť do rúry. Prikryjeme ho alobalom a pečieme na 200°C.

3

Po 15. minútach stiahneme alobal a teplotu na 180°C. Pečieme do zlata. :)

Posledných 5 hodnotení:
Nutričné hodnoty receptu

Počet porcií: 1
Kalórií: 166

Hodnota jednej porcie
Tuk: 12 g
Sacharidy: 15 g
Bielkoviny: 3 g